Vau.ge

აი რატომ ვაცხობ ხახვს ღუმელში კვირაში ერთხელ მაინც! უნიკალური ჯანმრთელობის პროდუქტი!

აი რატომ ვაცხობ ხახვს ღუმელში კვირაში ერთხელ მაინც! უნიკალური ჯანმრთელობის პროდუქტი!

Ხახვს  რომ ძლიერი ანტიბაქტერიული ეფექტი აქვს, ამის შესახებ ყველამ იცის. ახალი ხახვის წვენი თაფლის მსგავსად გამოიყენება ბრონქიტისა და პნევმონიის სამკურნალოდ, ხველის სპაზმების მოსახსნელად.

გახეხილი ხახვის კომპრესები ხელს უწყობს ყურის ტკივილს და შეუძლია შეამციროს სხეულის ტემპერატურა ფეხებზე გამოყენებისას.

ცოტამ თუ იცის, რომ სასარგებლოა არა მხოლოდ ახალი, არამედ გამომცხვარი ხახვიც. თერმული დამუშავებისას ის არ კარგავს თავის სასარგებლო თვისებებს, პირიქით!

Გამომცხვარი ხახვი

გამომცხვარი ხახვი დაგეხმარებათ გაუმკლავდეთ წყლულს და ხანგრძლივ ჭრილობებს! ხახვი უნდა გამოაცხვოთ პირდაპირ ქერქში და წაისვით მტკივნეულ ადგილებზე, სანამ არ გაუმჯობესდება.

ფურუნკულების მკურნალობისას გამომცხვარი ხახვი უნდა გამოიყენოთ. .ხახვის თბილი კომპრესა უნდა ინახებოდეს პრობლემურ ადგილზე დღეში 20 წუთის განმავლობაში. დუღილი ძალიან მალე გაქრება!

ღუმელში გამომცხვარი ხახვის წყალობით ბუასილიც კი იკურნება! ხახვის კომპრესებს აქვს სადეზინფექციო თვისებები და ეხმარება კანის ქსოვილების სწრაფ რეგენერაციას.

გამომცხვარი ხახვი უფრო ხშირად უნდა მიირთვან იმათმა, ვისაც სისხლის შედედების პრობლემა აქვს. ინფარქტის ან ინსულტის შემდეგ ასე მომზადებული ხახვის მირთმევა რეკომენდებულია ყოველდღე!

ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ  ამ გზით მომზადებული ხახვი  მენიუში შეიტანონ შაქრიანი დიაბეტით დაავადებულებმა ან სისხლში შაქრის მომატებისადმი მიდრეკილების მქონეებმა .

შეგიძლიათ გაიაროთ ხახვის მკურნალობის სრული კურსი ან მიირთვათ უზმოზე ყოველ დილით. ეფექტი შესამჩნევია ერთი კვირის შემდეგ და ეს ყველაფერი ამ ბოსტნეულის შესანიშნავი შემადგენლობის წყალობით:

გოგირდი და გამომცხვარ ხახვში შემავალი რკინა ხელს უწყობს სისხლში გლუკოზის დონის ნორმალიზებას. პანკრეასის და ღვიძლის გამართული ფუნქციონირების უებარია.

გამომცხვარი ხახვის მირთმევისას ჰიპერტენზიით და ათეროსკლეროზით დაავადებულთა მდგომარეობა უმჯობესდება.

ხახვი ხელს უწყობს სისხლძარღვების გაწმენდას, ათეროსკლეროზული ნადების მოცილებას და არტერიული წნევის უეცარ მატებას.

ყოველთვის ძალიან მომწონდა გამომცხვარი ხახვის გემო სხვადასხვა კერძებში! ღუმელში გამოცხობის შემდეგ ხახვისგან  ქრება ეთერზეთები, რაც ახალ ხახვს სპეციფიკურ გემოს და სუნს აძლევს. მაგრამ სარგებელი რჩება .

ჯანსაღი გამომცხვარი ხახვის მოსამზადებლად აირჩიეთ საშუალო ზომის ხახვი,  ჩადეთ ღუმელში და აცხვეთ 10-15 წუთის განმავლობაში, ოქროსფერი რომ გახდება მზად არის. შეიცავს ყველაზე დიდი რაოდენობით ვიტამინებს!

აცნობეთ თქვენს მეგობრებს ამ ძალიან ჯანსაღი პროდუქტის შესახებ.

აუცილებლად სანახავი:ამ ნაყენის პირში ერთხელ გამოვლებით ცუდ სუნს 1 წლით დაემშვიდობებით! – მარტივი რეცეპტი

Exit mobile version