ამ სასწაული ხილით რამდენიმე დღეში გაუმჯობესდება თქვენი ჯანმრთელობა! უნიკალური სამკურნალო პროდუქტია!
ქლიავის ჩირი გამხმარი ქლიავია, რომელიც ნამდვილად სასარგებლოა ორგანიზმისთვის სამკურნალო თვისებების გამო. ბოლოდროინდელმა გამოკვლევებმა აჩვენა, რომ ყოველდღიურად 3 ქლიავის მოხმარება ორგანიზმს ეხმარება თავიდან აიცილოს სხვადასხვა ქრონიკული დაავადებები და სპორადული დისკომფორტი.
ყოველდღიურად 3 ქლიავის მიღების უპირატესობა:
ქლიავი შეიცავს სამკურნალო თვისებებს, მათი სხვადასხვა ინგრედიენტის გამო. ეს ელემენტებია: რკინა, ბოჭკო, კალიუმი, მაგნიუმი, მანგანუმი, გლუკოზა, საქაროზა, ფრუქტოზა, კალციუმი, ფოსფორი, ნახშირწყლები და ცილები. თითოეული ეს თვისება იდეალურია სხვადასხვა დაავადების პროფილაქტიკისა და აღმოსაფხვრელად.
ზოგიერთი დაავადება, რომელიც იწვევს ლორწოს განადგურებას:
სუსტი საჭმლის მომნელებელი სისტემა: როდესაც დიდი რაოდენობით შაქარს და ცხიმს იღებთ, ასეთ დროს გაქვთ მონელების პრობლემა. ეს იწვევს კუჭის ტკივილს და ხელს უშლის ყოველდღიური საჭმლის მიღებას დისკომფორტის გამო. ქლიავი, რომელიც შეიცავს ბოჭკოს, მკურნალობს ყაბზობას, დიარეას და კუჭის ტკივილს საჭმლის მომნელებელი სითხეების სტიმულირებით.
ანემია: ეს დაავადება გამოწვეულია რკინის დეფიციტით, რაც იწვევს ჰემოგლობინის შემცველობის მნიშვნელოვან შემცირებას. თუ ქლიავს მოიხმართ, ორგანიზმში ზრდის რკინის დონეს ხილში ამ კომპონენტის არსებობის გამო.
სუსტი ძვლები: ეს ჩვეულებრივ ხდება ასაკში, თუმცა არის განსაკუთრებული შემთხვევები, როდესაც ახალგაზრდა ან საშუალო ასაკის ადამიანები სუსტ ძვლებს და ოსტეოპოროზს განიცდიან.
დაღლილობა: დაღლილობა შეიძლება რამდენიმე ფაქტორის გამო მოხდეს, თუმცა სტრესი ყველაზე გავრცელებულია. ქლიავი სხეულს ენერგიას მისცემს ვიტამინების და შაქრის შემცველობით.
გულისა და გულსისხლძარღვთა პრობლემები: ამ დიაგნოზს იწვევს ქოლესტერინის მაღალი დონე, ტრიგლიცერიდები და არტერიული წნევა. კალიუმიი დეალურია ყველა ამ დარღვევების მოსაწესრიგებლად, რაც ძალიან ბევრ სერიოზულ პრობლემას იწვევს.
ამ პრობლემების სამკურნალოდ შეგიძლიათ მოამზადოთ რეცეპტი შავი ქლიავისგან, რომელიც საკმაოდ ეფექტურია.
რეცეფტის შემადგენლობა: 14 ქლიავის ჩირი; 1ლ წყალი; ყავისფერი შაქარი.
თქვენ დაგჭირდებათ ქვაბი, რომ წყალი ჩაასხათ და წამოადუღოთ. როდესაც სითხე დუღილის წერტილზეა, დაამატეთ ქლიავი და მოხარშეთ 5 ან 6 წუთი, შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ კიდევ 5 წუთი. შესაბამისი დროის გასვლის შემდეგ, გაწურეთ პროდუქტი, დაამატეთ შაქარი გემოვნებით და შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ჭურჭელში, რომლითაც უნდა მიირთვათ ყოველი ჭამის წინ.