ფერმენტირებული სასმელი, რომელიც ებრძვის ანთებას და აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას
სასმელი, რომელიც ლიმონათს მოგვაგონებს, დაგეხმარებათ გაგრილდეთ და ამავდროულად გაწმინდოთ ორგანიზმი. უზრუნველყოფს ორგანიზმს ელექტროლიტებით. იგი მზადდება ვაშლის ძმრით, ახალი ჯანჯაფილით, წყლით და ნეკერჩხლის სიროფით. ეს სასმელი ჯანმრთელობის ფართო სპექტრის სარგებელს იძლევა.
ამ სასმლის უპირატესობები:
1. აქრობს ანთებას.
კოჭას წყალობით, რომელსაც იგი შეიცავს, კონცენტრატორი მუშაობს როგორც შესანიშნავი ანთების საწინააღმდეგო და ტკივილგამაყუჩებელი. მეცნიერულად ნაჩვენებია, რომ კოჭა უფრო ეფექტურია, ანთებას და ტკივილს ამცირებს.
2. უზრუნველყოფს ელექტროლიტის ნაკადს
ელექტროლიტები ხელს უწყობენ გულისცემის რეგულირებას და მნიშვნელოვან როლს ასრულებენ ორგანიზმში. ელექტროლიტების დისბალანსმა შეიძლება გამოიწვიოს სიმპტომები, როგორიცაა თავის ტკივილი, დაღლილობა და გულისრევა. ამ სასმელის უპირატესობებში შედის სხეულის ელექტროლიტებით შევსების შესაძლებლობა.
3. აბალანსებს სხეულის pH დონეს
რეგულარულად მოხმარება თქვენთვის იგივე სარგებელს მოგცემთ, რასაც ვაშლის ძმარი. იგი შეიცავს პრობიოტიკებს, მაგნიუმს და კალიუმს, რომელსაც შეუძლია გააუმჯობესოს ნაწლავის ჯანმრთელობა.
4. აუმჯობესებს საჭმლის მონელების პრობლემებს
აღნიშნული სასმელი თავისი ინგრედიენტების დახმარებით აუმჯობესების საჭმლის მონელების პროცესა. კოჭას შემცველობა ხელს უწყობს საჭმლის მონელების საყლაპვას და ამსუბუქებს სიმპტომებს, როგორიცაა შეშუპება. მოქმედებს როგორც ბუნებრივი დამატკბობელი
ნეკერჩხლის სიროფი ერთ-ერთი საუკეთესო ბუნებრივი დამატკბობელია. იგი შეფუთულია მინერალებით და დაბერების საწინააღმდეგო თვისებებით. იგი ასევე გაცილებით ნაკლებად არის დამუშავებული, ვიდრე ლერწმის დახვეწილი შაქარი იმის გამო, რომ იგი მზადდება ხის წვენიდან. შეგიძლიათ გამოიყენოთ იგი ცომეულში და დესერტებში, როგორც შაქრის ჯანსაღი ალტერნატივა.
როგორ მოვამზადოთ :
პროდუქტის შემადგენლობა:
4 ჭიქა წყალი
1/2 ჭიქა ვაშლის ძმარი
3 სუფრის კოვზი სუფთა ნეკერჩხლის სიროფი
170 გრ ახალი კოჭას ფესვი
მომზადება:
გახეხეთ ჯანჯაფილი ან ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ წვენსაწურში.
აურიეთ სანამ ნეკერჩხლის სიროფი ბოლომდე არ დაიშლება. დაამატეთ ყინული და დალიეთ.