დაუჯერებელია, მაგრამ ბადრიჯნის წვენი აუმჯობესებს გულის ჯანმრთელობას და ამცირებს არტერიულ წნევას! ახლა ის ყოველთვის ჩემს მაგიდაზეა!
რატომ უნდა დაამატოთ მეტი ბადრიჯანი თქვენს კვების რაციონს? ბადრიჯანი გაჯერებულია ვიტამინებით და მინერალებით. რაც მთავარია, ის შეიცავს გარკვეულ ფიტოელემენტებს, რაც თავის მხრივ ზრდის ანტიოქსიდანტურ მოქმედებას.
1. ტვინის ფუნქციის გაუმჯობესება. ბადრიჯნის კანი შეიცავს ანტოციანებს, ფიტოელემენტს, რომელსაც ნასუნინი ეწოდება. ეს არის ძლიერი ანტიოქსიდანტი, რომელიც აქტიურად ეძებს და ანადგურებს აქტიურ თავისუფალ რადიკალებს, რომლებიც საფრთხეს უქმნის თქვენი ტვინის უჯრედის მემბრანის ჯანმრთელობას.
2. გულის ჯანმრთელობის გაუმჯობესება. ჩვენ განვიხილავთ სპეციალურ გამოკვლევას, რომელშიც ცხოველების კონტროლირებად ჯგუფს მიენიჭა ბადრიჯნის წვენის ფიქსირებული დონე. შედეგებმა აჩვენა არტერიების კედლებში ქოლესტერინის დონის მნიშვნელოვანი შემცირება.
3. ეფექტური დახმარე წონის დაკლებისას. ზოგიერთი ექსპერტი გირჩევთ ჭამის შემდეგ მიიღოთ ერთი ჭიქა ბადრიჯნის წვენი, რომ ორგანიზმმა ცხიმი არ აითვისოს. საპონინი, რომელიც ბადრიჯნის წვენშია, უბრალოდ ახშობს სხეულის ცხიმების მეტაბოლიზმის უნარს და ასევე ხელს უწყობს თირკმელების მუშაობის გაუმჯობესებას შარდმდენი საშუალების მოქმედებით.
4. ამცირებს არტერიულ წნევას. ბოლოდროინდელმა კლინიკურმა კვლევამ აჩვენა, რომ ბადრიჯანში არსებული ანტოციანინი ხელს უწყობს არტერიული წნევის დაწევას.
5. ბრძოლა თავისუფალი რადიკალების წინააღმდეგ. ბადრიჯანი შეიცავს ქლოროგენულ მჟავას დიდი ოდენობით, რომელიც მუშაობს, როგორც პლანეტის ერთ-ერთი ყველაზე თავისუფალი რადიკალების გამწმენდი საშუალება!
6. მხოლოდ 35 კალორია ერთ თეფშზე. მისი დაბალკალორიულობიდან გამომდინარე, შეგიძლიათ მიირთვათ ერთი თეფში და არ იდარდოთ კილოგრამების მომატებაზე.
7. ამცირებს სტრესს. ბადრიჯანში არასებული ბიოფლავონოიდების მაღალი შემცველობა დაგეხმარებათ დაიცვათ თქვენი უჯრედული მემბრანა თავისუფალი რადიკალების შენარჩუნებისაგან, რომლებიც აზიანებს სხეულს და იცავს ჟანგვითი სტრესისგან, რომელიც იწვევს კიბოს.
8. სისხლში შაქრის მაღალი შემცველობა. ზოგიერთმა გამოკვლევამ აჩვენა, რომ ბოჭკოვანი ნივთიერებების რეგულარულად მიღებას შეუძლია 20% -ით შეამციროს დიაბეტის რისკი!
9. გემრიელი კერძები. არსებობს ბადრიჯნის საუცხოო კერძები, რომელშიც მზადდება ბადრიჯნით და შემწვარი წითელი წიწაკით. სეზონზე ბადრიჯნის სალათები ძალიან აქტუალურია.
10. კიბოსთან ბრძოლა. გამოკვლევებმა აჩვენა, რომ ბადრიჯნის ნორმალური დოზით მიღება დაგეხმარებათ კიბოს უჯრედების განადგურებაში