ეს სუპი 100-ჯერ ეფექტურია ვიდრე ნებისმიერი ანტიბიოტიკი! აი, როგორ მოვამზადოთ იგი…

850

 სუპი, რომელიც 100-ჯერ ეფექტურია ვიდრე ნებისმიერი ანტიბიოტიკი! აი, როგორ მოვამზადოთ იგი…

Ეძებთ ბუნებრივ საშუალებას, რომელიც გრიპის ან გაციების განკურნებას გამოიწვევს? თქვენ შესანიშნავ ადგილას ხართ, რადგან ჩვენ გვაქვს ტრადიციული  წვნიანის რეცეპტი, რომელიც მზადდება წითელი ხახვით და  ნიორით. დაივიწყეთ გამოწერილი მედიკამენტები და აირჩიეთ თქვენი პრობლემის მოგვარების ბუნებრივი გზა.

შეიძლება არ იცოდეთ, მაგრამ ვირუსები უფრო მდგრადი გახდა წამლების მიმართ, რამაც შეიძლება გამოიწვიოს ღებინება, თავის ტკივილი, ცხელება, კუჭის სპაზმი და დიარეა. ნიორი, ამ სუპის მთავარი ინგრედიენტია, აქვს უნარი ებრძოლოს ვირუსების მუტაციურ ცვლილებებს. ძალიან ეფექტურია ახალი და მუტაციური ვირუსების წინააღმდეგ.

ეფექტურობა განპირობებულია მისი აქტიური ინგრედიენტით, ალიცინით, რომელიც 100-ჯერ უფრო ძლიერია, ვიდრე ჩვეულებრივი ანტიბიოტიკები, რომლებიც გამოიყენება ბაქტერიებით გამოწვეული დაავადებების სამკურნალოდ.

ნივრის წვნიანი

სინამდვილეში, ნიორი ერთ-ერთი ყველაზე ჯანსაღი ბუნებრივი საშუალებაა! შეგიძლიათ დაუმატოთ კერძებს, სალათებს ან შეურიოთ ზეითუნის ზეთში და წაისვათ პურზე. ნიორი გააუმჯობესებს თქვენს ჯანმრთელობას და თავიდან აიცილებს ჯანმრთელობის სხვადასხვა პრობლემებს. ასე რომ, ნახეთ ეს საოცარი ნივრის სუპის რეცეპტი, რომელიც 100-ჯერ უფრო ეფექტურია ვიდრე ანტიბიოტიკები!

Ნივრის სუპის რეცეპტი:

საჭირო ინგრედიენტები:

  • 20 კბილი ნიორი, გახეხილი
  • 2 სუფრის კოვზი კარაქი
  • 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
  • 1 დიდი ხახვი, კუბებად დაჭრილი
  • 1 ს.კ ახალი ძირა, დაჭრილი
  • 6 ჭიქა სუფთა ქათმის ბულიონი

ახალი მწვანილების ნაკრები (ოხრახუში, ხახვი, დაფნის ფოთოლი) – თუმცა ყოველთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხმელი მწვანილი ახალი მწვანილის ნაცვლად.

  • 2 ჭიქა პურის სუხარები, კუბებად დაჭრილი
  • 1 ჭიქა არაჟანი

მომზადების წესი:

გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. თითოეული ნივრის ბოლქვი ზემოდან ამოჭერით და ალუმინის ფოლგაზე გადაიტანეთ. დაამატეთ ცოტა ზეითუნის ზეთი და მოშუშეთ ნიორი 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამოიღეთ ღუმელიდან და გააცივეთ. ამასობაში 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი გააცხელეთ ქვაბში საშუალო ცეცხლზე და დაამატეთ ცოტა ზეთი.

დაუმატეთ ხახვი და მოშუშეთ 10 წუთის განმავლობაში. როდესაც ნიორი მზად იქნება, ჩანგლით დაჭერით და ჩაამატეთ ქვაბში. შემდეგ დაამატეთ მწვანილი და ქათმის ბულიონი.

შეამცირეთ სითბო და დაამატეთ პური. ადუღეთ კიდევ 5 წუთი. წვნიანი აურიეთ სანამ ერთგვაროვანი არ გახდება. დაუმატეთ არაჟანი. შემდეგ დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. ისიამოვნეთ!

Facebook კომენტარები