ამ სტატიიდან გაიგებთ,  როგორ მოამზადოთ სასმელი, რომელიც კლავს ტოქსინებს: როზმარინი, გრეიფრუტი და მწვანე ჩაი! – უნიკალური საშუალება!

129

ამ სტატიიდან გაიგებთ,  როგორ მოამზადოთ სასმელი, რომელიც კლავს ტოქსინებს: როზმარინი, გრეიფრუტი და მწვანე ჩაი! – უნიკალური საშუალება!

Დღეს შემოგთავაზებთ წამალს, რომელსაც „ტოქსინების დამღუპველ წყალს“ ვუწოდებთ, ის გამოდევნის ტოქსინებს თქვენი ორგანიზმიდან და დააჩქარებს მეტაბოლიზმს, ეს სრულიად ბუნებრივია.

როგორ მოვამზადოთ სასმელი ? 
საჭირო ინგრედიენტები:

  • – როზმარინი 5 ღერო
  • – 1 გრეიფრუტი
  • -1/2 ლიტრი ცივი წყლისგან დამზადებული  ყინულები
  • – 1 ჭიქა მწვანე ჩაი

მომზადებისა და მოხმარების წესი:

გრეიფრუტი დავჭრათ ნაჭრებად და მოვაყაროთ ერთი მუჭა როზმარინის ფოთოლი, ყველაფერი მოვათავსოთ ქილაში და მოვაყაროთ დაქუცმაცებული ყინულის ნაჭრები.  აურიეთ ყველაფერი კარგად.

მიიღეთ ეს წყალი ყოველდღიურად, თუ გსურთ, შეგიძლიათ გაათბოთ იგი ოთახის ტემპერატურამდე. ეს წყალი არა მხოლოდ გემრიელია, არამედ ჭარბი ცხიმისგან თავის დაღწევაშიც დაგეხმარებათ.

ამ სასმელის დალევით გამოწვეული  სარგებელი:

გრეიფრუტი აუმჯობესებს მეტაბოლიზმს და ხელს უწყობს საჭმლის მონელებას. მას აქვს მაღალი ბოჭკოვანი, ვიტამინი C, მინერალები, როგორიცაა კალციუმი და მიკროელემენტები. როზმარინი ორგანიზმის მატონიზირებელი საშუალებაა და ხელს უწყობს საჭმლის სწრაფად მონელებას.

მწვანე ჩაი ბუნებრივი ანტიოქსიდანტია და ასევე ხელს უწყობს სითხის მოცილებას.
ეს კომბინირებული ინგრედიენტები დაგეხმარებათ ორგანიზმიდან ყველა ტოქსინის გამოდევნაში. თუ გსურთ ზედმეტად ძლიერი ეფექტი, ნარევს წყლის ნაცვლად დაამატეთ მწვანე ჩაი.

პროდუქტი, რონლიც საუკეთესოა ჩვენი სხეულის დეტოქსიკაციისთვის

1. ლიმონი: ლიმონიანი წყლის დალევა ხელს უწყობს საკვების მჟავიანობის დაბალანსებას. მიიღეთ დილით ადრე, თუ სელის თესლს დაუმატებთ, ტოქსინების მოცილებაში დაგეხმარებათ.

2. ჭარხალი: ძალიან მდიდარია B3, B6, C ვიტამინებით და ბეტა-კაროტინით. ეს არის რკინის, მაგნიუმის, თუთიის და კალციუმის შესანიშნავი წყარო, მინერალები, რომლებიც საჭიროა ორგანიზმის სწრაფი და ეფექტური დეტოქსიკაციისთვის.

3. ნიორი: ძლიერი ანტივირუსული, ანტისეპტიკური და ანტიბიოტიკია. გამორიცხეთ თქვენი ორგანიზმიდან პათოგენური მიკრობები და შეამცირეთ ენდოგენური ტოქსინები. მისი გოგირდის ნაერთები ხელს უწყობს სხეულის დეტოქსიკაციას.

4. ბაბუაწვერა: მდიდარია ნუტრიენტებითა და მინერალებით, ის გვთავაზობს მრავალფეროვან ფიტონუტრიენტებს, რომლებიც ხელს უწყობენ საჭმლის მომნელებელი სისტემის გაწმენდას და ღვიძლის გაძლიერებას. სცადეთ ბაბუაწვერას ფოთლები თქვენს სალათში.

Facebook კომენტარები