საჭირო ინგრედიენტებია:
- 2 ცალი სომხური ლავაში
- სულგუნი ან ყველი გემოვნებით
- 50 გრამი გაყინული კარაქი
ამ კულინარიული საოცრების მომზადების ინსტრუქცია:
გახეხეთ ყველი და მოაყარეთ მაგიდაზე გაშლილ 2 ცალ ლავაშს გავშალოთ მაგიდაზე, შენდეგ ყველზე მოაყარეთ გახეხილი კარაქი და გადაახვიეთ რულეტის ფორმაში. წაუსვით ფირფიტას ზეთი და მოათავსეთ ზედ მიღებული რულეტი. ღუმელში გამოსაცხობად დატოვეთ 20 წუთის განმავლობაში.