საჭირო ინგრედიენტებია:
- ბატკნის ხორცი - 1 კგ
- ქინძი - 2 კონა
- ოხრახუში - 2 კონა
- მწვანე ხახვი - 2 კონა
- ტარხუნა - 3-4 კონა
- მწვანე წიწაკა
- ალუჩა - 100 გ
- თეთრი ღვინო - 250 გ
მომზადების ინსტრუქცია ასეთია:
საშუალო ზომაზე დაჭრილი ხორცის ნაჭრები და სქლად დაჭრილი მწვანილები დააწყეთ ფენა-ფენა და დაუმატეთ ღვინო. შემდეგ დადგით დაბალ ცეცხლზე. მწვანილებიდან ტარხუნა უბრალოდ გაასუფთავეთ შერევისას, დაჭრის გარეშე.