ალუჩის ჩაქაფულის რეცეპტი ზაფხულის გასახალისებლად

430
 საჭირო ინგრედიენტებია:
  • ბატკნის ხორცი - 1 კგ
  • ქინძი - 2 კონა
  • ოხრახუში - 2 კონა
  • მწვანე ხახვი - 2 კონა
  • ტარხუნა - 3-4 კონა
  • მწვანე წიწაკა
  • ალუჩა - 100 გ
  • თეთრი ღვინო - 250 გ

მომზადების ინსტრუქცია ასეთია:

საშუალო ზომაზე დაჭრილი ხორცის ნაჭრები და სქლად დაჭრილი მწვანილები დააწყეთ ფენა-ფენა და დაუმატეთ ღვინო. შემდეგ დადგით დაბალ ცეცხლზე. მწვანილებიდან ტარხუნა უბრალოდ გაასუფთავეთ შერევისას, დაჭრის გარეშე.

frenis kompensacia
frenis kompensacia