ნატურალური ანტიბიოტიკი ეხმარება მრავალი ინფექციის მკურნალობას
ამ სასწაულებრივი ტონიკის გამოყენების ისტორია გვაბრუნებს შუა საუკუნეების ევროპის დროში, როდესაც კაცობრიობას მუდმივად უტევდა ყველაზე საშინელი ინფექციები და ეპიდემიები.
ეს ტონიკი სინამდვილეში არის ანტიბიოტიკი, რომელიც კლავს გრამდადებით და გრამუარყოფით ბაქტერიებს. მას ასევე აქვს ანტივირუსული და სოკოს საწინააღმდეგო თვისებები, აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას და ლიმფის ნაკადს ჩვენი სხეულის სისტემაში. ეს მცენარეული ნაყენი საუკეთესო საშუალებაა კანდიდოზის წინააღმდეგ საბრძოლველად.
იგი ეხმარება ხალხს მრავალი ვირუსული, ბაქტერიული, სოკოვანი და პარაზიტული დაავადებების განკურნებაში.
საიდუმლო, ნატურალური და სუფთა ინგრედიენტების მძლავრი კომბინაციის შესახებ უნდა იცოდეს ყველამ!
ზოგადად, ეს საშუალება ეფექტურია ნებისმიერი დაავადების სამკურნალოდ, აძლიერებს იმუნურ სისტემას და ებრძვის ნებისმიერ ინფექციას.
რეცეფტი
რეკომენდირებულია ხელთათმანები, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც საქმე ეხება წიწაკას. ფრთხილად იყავით, ნარევი ძალიან ცხარეა და შეუძლია ლორწოვანი გარსის რეაქცია გამოიწვიოს.
შემადგენლობა:
700 მლ ვაშლის ძმარი
1/4 ჭიქა წვრილად დაჭრილი ნიორი
1/4 ჭიქა წვრილად დაჭრილი ხახვი
2 ახალი ჩილი წიწაკა, ყველაზე ცხარე, რომელიც შეგიძლიათ იპოვოთ (ფრთხილად იყავით, ხელთათმანები ატარეთ გაწმენდის დროს!)
1/4 ჭიქა გახეხილი კოჭა
2 სუფრის კოვზი ხაჭო
2 სუფრის კოვზი კურკუმის ფხვნილი ან 2 ცალი კურკუმის ფესვი
მომზადება:
თასში შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, გარდა ძმრისა. გადაიტანეთ ნარევი კერამიკულ ქილაში. ბოლოს ნარევს ძმარი დაასხით. ქილის 2/3 უნდა იყოს სავსე მშრალი ინგრედიენტებით და ძმარს ასხამენ ზემოდან. კარგად დაახურეთ სახურავი და აურიეთ.
დატოვეთ ინფუზია 2 კვირის განმავლობაში გრილ, მშრალ ადგილას. შეანჯღრიეთ დღეში რამდენჯერმე.
14 დღის შემდეგ კარგად გამოწურეთ სითხე საწურის საშუალებით. თქვენი სუპერ ტონიკი მზადაა დასალევად. ავადმყოფობის დროს გამოყენების საუკეთესო საშუალებაა სუფრის კოვზით ან პატარა ჭიქებით დალევა.
თქვენ არ გჭირდებათ მისი მაცივარში შენახვა , ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში ძლებს. როდესაც ავადვარ ხართ, შეგიძლიათ გამოიყენოთ იგი სალათების ან საჭმლისთვის - დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი.
აქ მოცემულია მისი გამოყენების რამდენიმე წესი:
ყურადღება! ნარევი ძალიან ცხარე და ძლიერია.
ნაყენის მიღების შემდეგ მიირთვით ფორთოხლის, ცაცხვის ან ლიმონის ჩაი, რათა დაეხმაროთ წვას და სიცხარის განეიტრალებას.
თუ გაციებული ხართ, მიიღეთ ერთი სუფრის კოვზი ყოველდღე.
თუ ინფექცია ან სერიოზული დაავადებაა, დღეში მიიღეთ 6 სუფრის კოვზი.
გაფრთხილება:
ნუ მიიღებთ ნაყენს ცარიელ კუჭზე.
პროცედურა აუცილებელია დაიწყოთ ერთი ჩაის კოვზით, რადგან პროდუქტი ძალიან ცხარეა და დოზის გადაჭარბებამ შეიძლება გამოიწვიოს გულისრევა და ღებინება.