მოამზადეთ უგემრიელესი ლავაში ტაფაზე! ძალიან მარტივია…

1247

დაგჭირდებათ:

• 1 ჩ. კ მშრალი საფუარი
• 1 ჩ. კ მარილი
• 0,5 ჩ. კ შაქარი
• 1 ს. კ ზეთი
• 1 ჭიქა თბილი წყალი
• 3 ჭიქა ფქვილი

მომზადება:

1. ფქვილის, წყლის, ზეთის, მარილის, შაქრისა და საფუარისგან მოზილეთ ცომი. ის პელმენის ცომზე უფრო რბილი უნდა გამოვიდეს. დაფარეთ ცომი სამზარეულოს ქაღალდით და დაასვენეთ. 30 წუთის შემდეგ ისევ მოზილეთ და ისევ დაასვენეთ.

2. დაყავით ცომი 16-20 ნაწილად და მიეცით მათ ბურთების ფორმა. დაფარეთ ისინი სამზარეულოს პლასტიკური ქაღალდით და დაასვენეთ კიდევ 20 წუთით.

3. რაც შეიძლება თხლად და ფართოდ გააბრტყელეთ ცომი, შეწვით კარგად გახურებულ ტაფაზე ორივე მხირდან სულ რამდენიმე წუთით.

4. დააწყვეთ ლავაშები წინასწარ მომზადებულ ადგილას, მოასხით ტითოეულს რამდენიმე წვეთი წყალი და გაწმინდეთ სამზარეულოს ქაღალდით.

frenis kompensacia
frenis kompensacia