არაჟნის ტორტი განსაკუთრებული ინგრედიენტით: მოამზადეთ 15 წუთში!

1193
მწვანე ბარათის შევსება
მწვანე ბარათის შევსება

გთავაზობთ უგრემიელესი დესერტის რეცეპტს, მოამზადეთ არაჟნის ტორტი, რომელსაც გამოცხობაც კი არ სჭირდება. ყურადღებით გაეცანით ინფორმაციას და სცადეთ თქვენც!

არაჟნის ტორტი ალუბლით

ინგრედიენტები

– 600 გ ალუბალი (კურკების გარეშე)
– 400 გ ორცხობილა
– 1 ს/კ შაქარი
– 500 მგ არაჟანი 25 %
– 25 გ ჟელატინი
– 0,5 ჩ/კ ვანილი

მომზადება:

1. ჟელატინი დაასველეთ თბილი წყლით 20 წუთის განმავლობაში. როდესააც ის გაფუვდება, მოათავსეთ ის წყლიან ჭურჭელში, ურიეთ და შეათბეთ, არ აადუღოთ.

2. ღრმა ჯამში აურიეთ არაჟანი, ვანილი და შაქარი. ნელა ჩაასხით ჟელატინიც და მოურიეთ.

3. აურიეთ ორცხობიილა და ალუბალი, მოასხით არაჟნის კრემი, ფრთხილად აურიეთ.

4. დატკეპნეთ კოვზით და შედგით მაცივარში. უმჯობესია გააჩეროთ მთელი ღამით.

5. გამოიღეთ მაცივრიდან და ამოაბრუნეთ ფორმა, გადმოიღეთ ტორტი ლამბაქზზე და მიირთვით.

frenis kompensacia
frenis kompensacia