ეს ბადრიჯანის მომზადების საუკეთესო გზად აღიარეს – აჭარული რეცეპტის საიდუმლო

3569

ამ კულინარიული რეცეპტისთვის საჭირო ინგრედიენტებია:

  • 3 ცალი ბადრიჯანი
  • 1 ჭიქა მაწონი
  • 2 კბილი ნიორი
  • მარილი და წიწაკა
  • ქინძი
მომზადების ინსტრუქცია:

პირველ რიგში გაფცქვენით ბადრიჯანთ და შემდეგ დაჭერით კუბებად. გამზადებულ ბადრიჯანს დააყარეთ მარილი და ასე გააჩერეთ. პარალელურად ნიორი დანაყეთ და შეურიეთ მას მაწონი. 20 წუთის შემდეგ უნდა გაწუროთ ბადრიჯანი და დაბრაწოთ კარაქში. ამ პროცესში ბადრიჯანს დაასხით მაწონი და გადმოდგით ცეცხლიდან დუღილის დაწყების შემდეგ. ამის შემდეგ მომზადებული კერძის მირთმევა შეიძლება როგორც ცივ, ისე ცხელ მდგომარეობაშიც. ამ კერძის გაფორმება შეიძლება გემოვნების მიხედვით დაჭრილი წიწაკით და ქინძით.

Facebook კომენტარები