როგორ გამოვიყენოთ ჭარხალი ღვიძლისა და მსხვილი ნაწლავის გასაწმენდად? საინტერესოა…

2276
მწვანე ბარათის შევსება
მწვანე ბარათის შევსება

ჭარხალი უძველესი საჭმელია, რომელიც იზრდება აზიაში, ევროპასა და ჩრდილოეთ აფრიკაში. ის საკმაოდ მარგებელია.

უპირატესობები:

ჭარხალი არაჩვეულებრივია დეტოქსიფიკაციისთვის. მასში შემავალი „დიეტური ბოჭკო“, რომელიც შეიცავს პექტინურ პოლისაქარიდებს, ეფექტურია საჭმლის მომნელებელი ტრაქტის გასათავისუფლებლად.

ჭარხლის წვენი ღვიძლისა და მსხვილი ნაწლავის გასაწმენდად.

ინგრედიენტები

კომბოსტოს 6 ფურცელი

3 სტაფილო( გახეხილი და გარეცხილი)

2 წითელი ვაშლი (დაჭრილი და გარეცხილი)

1 ჭარხალი ( გახეხილი და გარეცხილი)

½ გაწმენდილი ლიმონი

½ 2.5 სმ-ის კოჭას ფესვი

მომზადება:

1) აავსეთ ბლენდერი 1-2 ჭიქა წყლით.

2) ზემოთ მოცემული ყველა ინგრედიენტი ბლენდერში მოათავსეთ და დააბლენდერეთ.

3) გადაწურეთ ქაფქირით. შემდეგ აურიეთ კოვზით.

4) დაამატეთ ყინული, რათა ცივი იყოს.

5) შეინახეთ გამჭვირვალე ქილაში.

frenis kompensacia
frenis kompensacia