როგორ გამოვიყენოთ ჭარხალი ღვიძლისა და მსხვილი ნაწლავის გასაწმენდად? საინტერესოა…

2264

ჭარხალი უძველესი საჭმელია, რომელიც იზრდება აზიაში, ევროპასა და ჩრდილოეთ აფრიკაში. ის საკმაოდ მარგებელია.

უპირატესობები:

ჭარხალი არაჩვეულებრივია დეტოქსიფიკაციისთვის. მასში შემავალი „დიეტური ბოჭკო“, რომელიც შეიცავს პექტინურ პოლისაქარიდებს, ეფექტურია საჭმლის მომნელებელი ტრაქტის გასათავისუფლებლად.

ჭარხლის წვენი ღვიძლისა და მსხვილი ნაწლავის გასაწმენდად.

ინგრედიენტები

კომბოსტოს 6 ფურცელი

3 სტაფილო( გახეხილი და გარეცხილი)

2 წითელი ვაშლი (დაჭრილი და გარეცხილი)

1 ჭარხალი ( გახეხილი და გარეცხილი)

½ გაწმენდილი ლიმონი

½ 2.5 სმ-ის კოჭას ფესვი

მომზადება:

1) აავსეთ ბლენდერი 1-2 ჭიქა წყლით.

2) ზემოთ მოცემული ყველა ინგრედიენტი ბლენდერში მოათავსეთ და დააბლენდერეთ.

3) გადაწურეთ ქაფქირით. შემდეგ აურიეთ კოვზით.

4) დაამატეთ ყინული, რათა ცივი იყოს.

5) შეინახეთ გამჭვირვალე ქილაში.

Facebook კომენტარები